Rreth nesh

Moto: Portal për Tetovën dhe vendbanimet shqiptare në Maqedoni.

SQARIM

  • Komentet në web faqen www.tetova1.mk dhe faqen etetova1.mk në Facebook janë në pronësi të vet postuesve. Redaksia jonë nuk mer asnjë përgjegjësi për përmbajtjen e tyre!
  • Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron qëndrimin editorial të redaksis së Portalit www.tetova1.mk