Hafizi nga Likova thërret Ezanin e Sabahut, mahnit banorët e Sarajevës në vitin 1986

Mr.sc.Bajram Ajeti, Hafiz dhe Imam në Xhaminë e Epërme të Likovës , Profesor në fakultetin Teologjik në Sanxhak, si dhe anëtarë i komisionit në Ligën botërore të Kur’ani kerimit në vitin 1986 me zërin e tij të mrekullueshëm mahnit banorët e Sarajevë. Edhe pse kan kaluar më shumë se 32 vite, në Sarajevë ende ngjall nostalgji të së kaluarës kur lëshojnë për ta ndëgjuar Ezanin e Sabahut nga Mr.sc.Bajram Ajeti./rubrika