Zaev në Tv1: Do të jap dorëheqje…

Kryeministri Zoran Zaev ka paralajmëruar dorëheqje. Mirëpo dorëheqja e paralajmëruar prej tij është me kusht-nese dështon referendumi. Zaev megjithatë është shprehur i bindur se referendumi do të jetë i suksesshëm edhe atë me shifra rekorden kështu që nuk do të ketë nevojë të japë dorëheqje, transmeton Gazeta Lajm. “Pres që pozitivisht në referendum të percaktohen 78 deri 85 për qind, aq sa qytetarë përkrahin anëtarësimin në NATO dhe BE”, është shprehur Zaev në Tv1.