Arrestohet tetovari në vendkalimin kufitar Tabanoc, ja kush është, inicialet?!

Me 26.05.2018 në orën 09.50 në vendkalimin kufitar në Tabanoc, gjatë kontrollit të pasaportës, është
konstatuar se personi M.Sh.(27) nga Recica e Madhe, Tetovë, gjendet në listën për mbajtjen e
dënimit me burg prej dy viteve e një muaj, transmeton Almakos.

Ai është arrestuar dhe në orën 13.05 është dërguar te zyrtarët policor të SPB-së në Kumanovë për
procedurë të mëtutjeshme.