Lajmet e fundit

Tre shtetas të Shqipëris kapen me 40 kg drogë në kufirin...

Pas njohurive të marra operative dhe planin e përgatitur paraprak dje në aksion të koordinuar dhe të përbashkët të Sektorit të Punëve të Brendshme...