Në Ferizaj thyhet rekordi i një dasme, 53 mijë franga bakshish dhëndrit (FOTO)

Kësisoj, në një aheng të mbajtur në qytetin e Ferizajt, ka bërë që të sapomartuarit të shpërblehen me mijëra franga zvicerane.Tradita e dasmave shqiptare është edhe dhënia e parave dhe dhurata të ndryshme për çiftet.Kësisoj, në një aheng të mbajtur në qytetin e Ferizajt, ka bërë që të sapomartuarit të shpërblehen me mijëra franga zvicerane, shkruan Indeksonline.