Kjo është kompania që ju paguan pa punuar fare

A ke një punë? A jetoni për vikendin? A dëshiron që të paguhesh pa bërë absolutisht asgjë? Nëse po, atëherë kompania e udhëtimeve Tui dëshiron të ju punësojë juve. Kjo kompani është në kërkim të punëtorëve që qëndrojnë gjithë ditën ulur. Sipas të dhënave, kërkesa e tyre për “punë” është “puna e vdekur”. Pasi që krejt çka ata kërkojnë është qëndrimi në zyre dhe relaksi, shkruan metro, transmeton Indeksonline. Ju nuk keni nevojë për bashkëpunim me kolegët dhe do të jeni të inkurajuar. ‘Përvoja e mëparshme e gjumit në vendin tuaj të punës vlerësohet shumë,’ thotë Tui. E vetmja pengesë e vogël është se kjo punë bazohet në zemër të Stokholmit, siç është për krahun nordik të Tui. Por pastaj përsëri, Stokholm mund të jetë një vend mjaft i mirë për t’u paguar për të zhgënjyer. Pagesa në punë bëhet varësisht nga pozita me ndërrime që shkojnë nga ora 7 deri në orën 13 dhe nga ora 13-19 në mes të 22 janarit deri më 4 shkurt.