Sela në “ClickPlus”: Shqiptarët do të jenë të barabartë, kur do të jenë të fortë në institucione

36

Lideri i LR-PDSH-së, Ziadin Sela në ClickPlus , theksoi se shqiptartë do të jenë të fortë kur do të jenë të fortë në institucione.

Loading...

“Shqiptarët kur do të jenë të fortë në institucione, do të jenë të fortë dhe të barabartë me maqedonasit”, theksoi Sela.