​Bilbao shokon Barcelonën, me këtë rezultat do të jetë interesant dhe ndeshja shkon… (Video)

54

​Bilbao shokon Barcelonën (Video)

Athletic Bilbao ka ngushtuar rezultatin në 2:1 ndaj Barcelonës

Athletic Bilbao ka shënuar gol në ndeshjen ndaj Barcelonës në Copa del Rey për 2:1, me anë të Saborit.

Me këtë rezultat, skuadrat do të shkojnë në vazhdime, pasi 2:1 kishte përfunduar edhe ndeshja e parë në Bilbao.

Loading...