Kush është femra që ka ndihmuar Putinin për të ‘hackuar’ zgjedhjet në SHBA?

58

Alisa Shevchenko është një hackere e punësuar nga kompanitë për sigurinë online dhe dyshohet se ka gisht në manipulimin e zgjedhjeve në SHBA.

SHBA e ka vendosur atë në një listë sanksionesh duke supozuar se ajo ka ndihmuar presidentin rus për të ndryshuar rezultatin e zgjedhjeve në favor të Trump.

Kompania e saj e quajtur ZOR besohet se i ka dhënë informacion Inteligjencës së huaj ruse.

Ajo i mohon akuzat dhe pretendon se nuk është e përfshirë.

a3-80

Loading...