Tetovë, lëndohet nxënësi në shkollën fillore “Liria”

365

Para afër një ore një nxënës i moshës 9 vjeçare është rrëzuar në tualetin e shkollës Liria në Tetovë me çka ka pësuar çarje në kokë, mëson Tetova1
Aty menjëherë ka ardhur ndihma e shpejt dhe nxënësin e lënduar e ka dërguar në spital.
Nxnësi i lënduar është në klasën e tetë.

Loading...